handshake4-copy

ЗА НАС:

Ние сме дружество, опериращо в няколко икономически сфери, една от които е модерно земеделие, специализирайки в продажбата на шафран и шафранови луковици. Имаме сключен договор с един от най-големите производители на шафранови луковици в Холандия, благодарение на което предлаганите от нас луковици са с високо качество, инспектирано от Холандските власти в тази сфера. В резултат на това днес ние и нашите партньори сме сред най-динамично развиващите се търговци на шафранови луковици.

Мисията на сайта Shafran.eu  е да събере и систематизира на едно място най-важната информация за растението и производните му продукти, неговото значение, начини на отглеждане и приложение. А така също и да се превърне в източник на полезна и практична информация за малки и средни производители и търговци,  и всички, които се интересуват от шафран.

 
В сайта Shafran.eu, Вие можете да:

– научите какво представлява шафрана;

– прочетете съвети как се създават и отглеждат шафранови луковици;

– прочетете за какво се използва;

– се запознаете първи с последните новини в областта;

– други.

Oсновната ни цел е да бъдем винаги на разположение на нашите контрагенти и партньори. Да публикуваме актуална, полезна и практична информация от сектора на отглеждане на шафран.

гр. Враца 3000, тел: +359 899837357, email: eushafran@gmail.com

0 Коментара

Вашият коментар

Avatar placeholder

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

ОБАДИ СЕ СЕГА