handshake4-copy

ЗА НАС:

Ние сме дружество, опериращо в няколко икономически сфери, една от които е модерно земеделие, специализирайки в продажбата на шафран и шафранови луковици. Имаме сключен договор с един от най-големите производители на шафранови луковици в Холандия, благодарение на което предлаганите от нас луковици са с високо качество, инспектирано от Холандските власти в тази сфера. В резултат на това днес ние и нашите партньори сме сред най-динамично развиващите се търговци на шафранови луковици.

Мисията на сайта Shafran.eu  е да събере и систематизира на едно място най-важната информация за растението и производните му продукти, неговото значение, начини на отглеждане и приложение. А така също и да се превърне в източник на полезна и практична информация за малки и средни производители и търговци,  и всички, които се интересуват от шафран.

 
В сайта Shafran.eu, Вие можете да:

– научите какво представлява шафрана;

– прочетете съвети как се създават и отглеждат шафранови луковици;

– прочетете за какво се използва;

– се запознаете първи с последните новини в областта;

– други.

Oсновната ни цел е да бъдем винаги на разположение на нашите контрагенти и партньори. Да публикуваме актуална, полезна и практична информация от сектора на отглеждане на шафран.

гр. Враца 3000, тел: +359 899837357, email: eushafran@gmail.com

0 Коментара

Вашият коментар

Avatar placeholder

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Call Now ButtonОБАДИ СЕ СЕГА