Цените в сайта Shafran.eu са обявени в български лева. Крайната цена на поръчката се калкулира като сбор от цените на поръчаните продукти. Цените не подлежат на промяна от момента на поръчване до момента на плащане. Към цената на поръчката се добавя и цена за доставка – при поръчка над 20,000бр. луковици шафран доставката е безплатна.

Shafran.eu има правото да променя цените, обявени в сайта, без предварително уведомяване на потребителите. При допуснати технически грешки при публикуване на цените Shafran.eu  има правото да откаже поръчката и не дължи обезщетение по никакъв начин на потребителя. Shafran.eu се задължава да върне сумата, ако тя е била предварително платена. 

Цените за шафрановите луковици са обявени в български лева са с включено ДДС, но без включена цена на доставката. Цената на доставката се определя от избраната от Вас куриерска фирма – при поръчка над 20,000бр луковици доставката е за наша сметка.

За да заявите шафранови луковици, е необходимо да преведете 50% от стойността на желаното от Вас количество по един от описаните по-долу начини. Останалите 50% от стойността се заплащат при доставката на луковиците.

Варианти на плащане:
1. Плащане по банков път:

Банкова сметка:
Банка: ОББ
BG 12 UBBS 8002 1465 4318 10
BIC: UBBSBGSF
Фирма: ЕТ „Фиоре-Цветанка Коларска“
2. Плащане чрез ePay.bg – избирате плащане чрез ePay.bg и правите плащане към нас чрез Вашия акаунт в ePay.bg, където ще бъдете препратени от сайта ни.
3.  Плащане чрез Easypay – избирате плащане чрез EasyPay в системата на ePay.bg и правите плащане към нас през някой от офисите на EasyPay в страната чрез кода, който ще Ви се даде от системата на ePay.bg
4. Плащане чрез банкомат – избирате плащане чрез банкомат в системата на ePay.bg и правите плащане към нас през избран от Вас банкомат в страната и чужбина чрез кода, който ще Ви се даде от системата на ePay.bg
Останалата част от сумата се заплаща с наложен платеж при получаването им по куриерската фирма, която ви ги е доставила.
Всички доставки се извършват на посочения от Вас адрес в описания в описанието на продуктите срок. 

ПРОБЛЕМИ ПРИ ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:
Изпълнението на Вашата поръчка може да бъде възпрепятствано поради някоя от следните причини:
1. Една или всички от поръчаните стоки не са в наличност; в този случай ние ще установим контакт с Вас в най-кратък срок.
2. Не е извършено плащане (забавяне на плащането) от страна на потребителя, ако е избрал банков превод.
3. Потребителят е посочил грешен или непълен адрес за доставка.
4. Липса на телефон за контакт с потребителя.
При възникване на проблеми с доставката по наша вина всички допълнителни разходи са за наша сметка. Във всички останали случаи последващо изпращане на пратката ще бъде за Ваша сметка.

0 Коментара

Вашият коментар

Avatar placeholder

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

ОБАДИ СЕ СЕГА